FlashBlade//S - Nejefektivnější škálovatelná souborová a objektová platforma zítřka (UFFO)

 

Nový model řady FlashBlade s označením FlashBlade//S navazuje na svůj přechdozí model 1. generace (FlashBlade 1st GEN).

FlashBlade//S je vysoce výkonné konsolidované úložiště pro souborové i objektové úlohy, které poskytuje zjednodušené prostředí pro správu infrastruktury a dat. Je to platforma, kterou je možné velmi jednoduše implementovat, nastavit, jednoduše navýšit, vylepšit a kapacitně rozšířit během okamžiku.

Dnešní doba obrovským množstvím nestrukturovaných dat si vyžaduje maximálně jednoduché, přesto vysoce výkonné řešení, které by maximalizovalo hodnotu získanou z těchto objektových a souborových dat.

FlashBlade//S má jedinečnou modulární architekturu, která organizacím umožňuje odemknout nové úrovně výkonu, prostoru a efektivity napájení pomocí konstrukce all-QLC. To poskytuje obrovskou flexibilitu pro přizpůsobení a škálování úložných prostředí pro potřeby moderních dat a aplikací.

Jedná se o moderní Scale-out architekturu, kde rostoucí výkon nebo kapacita se zvyšuje přidáním samotných bladů nebo QLC allflash kapacity do jednotlivých bladových modulů. FlashBlade//S je postaven na modulech DirectFlash® a architektuře QLC čipů. Představuje ideální základ pro veškeré moderní workloady. Platforma je označována jako UFFO, tedy “Unified fast file and object” storage, která poskytuje bohaté datové služby s vyšší hustotou a kapacitou než kdykoli předtím. FlashBlade//S je navržen tak, aby snadno podporoval nejnáročnější pracovní zátěže s nestrukturovanými daty, aniž by došlo ke snížení výkonu nebo efektivity systému.

Stejně jako v ostatních Pure Storage modelech, ve FlashBladu také hlavním mozkem storage je operační systém, který řídí veškeré operace napříč všemi médii na globální úrovni. Operační systém Purity//FB obhospodařuje všechny systémové prostředky a vrstvy od samotných bladů až po jednotlivé buňky každého DirectFlashModulu (DFM). Díky vlastním vyrobeným DirectFlashModulům umožňuje technologie Pure Storage využít a odemknout o 20% více kapacity a výkonu NAND pamětí, než je běžné u ostatních flash médií. To vše přináší konzistentnější výkon, vyšší spolehlivost a mnohem větší výdrž a odolnost proti opotřebení flashových médií.

FlashBlade//S podporují jak NFS, SMB a S3 protokol včetně funkce Object lock. Dokáže pracovat s miliardou souborů a objektů při zachování obrovského výkonu, ať se jedná o sekvenční nebo náhodný přístup k datům. Platforma podporuje všechny možné funkcionality včetně jedinečného Safe Modu pro ochranu dat proti útokům ransomware.

Další informace naleznete pod následujícími odkazy

 
 
 
 
Previous
Previous

PURE//Accelerate 2023 WARSAW

Next
Next

Gartner® Magic Quadrant™ 2022 - Pure Storage je již po deváté Leaderem!