Spolupráce COMA & DRUVA Backup Solution

 

Společnost COMA se stala hlavním partnerem zálohovacího řešení DRUVA v České republice.

Druva se specializuje na komplexní zálohování a dlouhodobou archivaci dat formou služby. Řešení je poskytováno pouze formou Backup as a Service služby s měsíčním vyúčtováním. Výhodou řešení je fakt, že veškeré potenciální náklady spojené se zálohou, ale i následnou obnovou z AWS (Amazon Web Services), jsou zahrnuty v ceně.

Zálohy jsou ukládány vždy na AWS objektovou S3 storage, starší data pak migrována do dlouhodobého AWS Glacier archívu. Veškerá data jsou šifrována a ukládána v souladu s legislativou Evropské unie ve třech kopiích ve třech datových centrech AWS v Evropské unii. V případě požadavku na velmi rychlou obnovu je možno mít čtvrtou kopii dat přímo v lokalitě klienta. Řešení disponuje celou řadou certifikátů pro prostředí státní správy, zdravotnictví a mnoha dalších kategorií koncových uživatelů.

Druva nabízí dvě produktové řady inSync™ a Phoenix™.

  • Phoenix™ řeší problematiku zálohování kompletní serverové infrastruktury, virtuálních mašin, fyzických serverů, databází a cloudových aplikací typu Office 365, Salesforce.

  • InSync™ poskytuje zálohování uživatelských dat, tedy koncových stanic, notebooků, tabletů a mobilů.

Až budete přemýšlet nad novým řešením pro zabezpečení dat, zvažte i nasazení této moderní technologie. Naši specialisté jsou vám plně k dispozici.

Více informací o zálohování řešením DRUVA a produktech inSync™ a Phoenix™ naleznetena stránce DRUVA (BACKUP & DR).

 
 
Previous
Previous

DRUVA backup v portfoliu COMA

Next
Next

Webinář COMA-PURE-ARROW